5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Erg goed bedrijf
    Geweldig mooi aanbod, ik kon wel 10 plekken uitkiezen. Het boeken en de hulp van de klantenservice was perfect. De vakantie was hemels in een zeer rustig stukje Portugal.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eliza Was Here

Reizigers en vakantieliefhebbers met een voorkeur voor rustige, minder massale vakanties kunnen uitstekend terecht op de website Elizawashere.be. De reisorganisator heeft een zorgvuldig uitgekozen aanbod van reizen naar de landen Cyprus, Frankrijk, Griekenland, Italië, Malta, Portugal en Spanje. Alle bestemmingen die op de website vindbaar zijn hebben gemeen dat ze rustig, knus en gezellig zijn. Klanten hoeven dus geen grote hotels en mensenmassa’s te verwachten bij een vakantie die bij ElizawasHere.be is geboekt. De klantenservice is behulpzaam en bereikbaar via telefoon, email en Whatsapp. Klanten die een reis hebben geboekt kunnen deze in een eigen account beheren en inzien. Ook is het bij de reisorganisator mogelijk om diverse extra services bij te boeken, zoals een huurauto, extra bagage, reisverzekeringen en nog meer. Eliza was Here is aangesloten bij ABTO.be, SGR, Ecommerce trusted shops en het Thuiswinkel Waarborg certificaat.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eliza Was Here. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het boeken van een vakantie leidt vaak al tot de nodige voorpret en de vakantie zelf is natuurlijk bedoeld als één van de hoogtepunten van het jaar. Het boeken van de vakantie kan lastig zijn, er zijn zoveel sites, reisbureaus en platformen waar je vakanties kunt vinden dat je op een gegeven moment misschien niet meer weet waar je nu aan toe bent. Ben jij voornemens een vakantie te boeken bij Eliza Was Here? Lees dan eerst de reviews!

Je wilt voordat je een flink bedrag uitgeeft aan een boeking natuurlijk weten of je reis wel gegarandeerd is, of je een eerlijke prijs betaald en of bijvoorbeeld een all-in reis wel goed is geregeld op locatie. Om bij de beslissing te helpen kun je voordat je boekt de reviews lezen van echte Belgen met een ervaring met dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Eliza Was Here

Eliza Was Here

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.