5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Miniinthebox.com

Miniinthebox.com is een online winkel waar klanten artikelen uit een breed assortiment kunnen bestellen tegen scherpe prijzen. Het assortiment is gericht op Gadgets, Hoesjes en Covers, Computer accessoires, Herenmode, Bruiloften, Vrouwen Mode, Elektronica, Huis- en tuin accessoires en Verlichting. Miniinthebox.com verstuurd bestellingen naar meer dan 50 landen en groeit nog tot op vandaag. Bestellen kan overigens niet alleen via de website, maar ook via de mobiele apps die beschikbaar zijn voor Android en Apple. De klantenservice is bereikbaar via de website, tevens kunnen klanten vaak al een antwoord krijgen op de veelgestelde vragen pagina. Bekijk de website voor meer informatie en voor het actuele aanbod van producten.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Miniinthebox.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles online bestellen. Er starten elk jaar weer meer en meer webshops. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om bedrijven die je niet kent van te voren op te zoeken. Het beste is om voor het plaatsen van een bestelling eerst de reviews te lezen over het bedrijf. Zo weet je van tevoren of dit een betrouwbare partij is en of het bedrijf Miniinthebox.com wel iets voor jou is.

Het schrijven van een review na een goede of juist slechte ervaring is iets dat wij ontzettend aanbevelen. Als iedereen dit zou doen creëer je een betrouwbaar beeld van alle online bedrijven en kun je zo een goed geïnformeerde keuze maken. Wij controleren iedere geplaatste review handmatig om er zeker van te kunnen zijn dat deze door echte klanten zijn geschreven met een echte ervaring bij Miniinthebox.com.

Lees reviews en bekijk Miniinthebox.com

Miniinthebox.com

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.