5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sissy-boy

Sissy-Boy.be is de website van het merk Sissy-Boy dat zijn oorsprong in Nederland kent en inmiddels met meer dan 50 fysieke winkels en een webshop is uitgegroeid tot een groot internationaal kledingmerk. Het modemerk omvat niet alleen kleding voor dames, heren en kinderen, maar ook artikelen voor huis en tuin, zoals: Woonaccessoires, Meubels, Tuin accessoires, Speelgoed, Badkamerproducten en keukenaccessoires. Onder het kopje inspiratie kunnen klanten inspiratie opdoen voor in huis, maar ook voor kleding en accessoires. Er kan contact met de klantenservice worden opgenomen via telefoon, email en het contactformulier. Ook kunnen adressen van fysieke winkels op de website van Sissy-Boy worden gevonden. Volg Sissy-Boy op sociale media en schrijf je in voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws te lezen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sissy-boy. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan iets te bestellen bij Sissy-boy of ga je juist een bezoek brengen aan een vestiging van het bedrijf? Dan kan het helpen om de reviews te lezen. Zo weet je van te voren wat je mag verwachten van je aankoop, de klantenservice en de afhandeling van een mogelijke bestelling.

Onafhankelijke reviews zijn zeer belangrijk voor consumenten die meer informatie zoeken over een bepaalde winkel of webshop. De meeste informatie op internet is gekleurd in positieve of negatieve zin. Wij zorgen bij Reviewz voor een daadwerkelijk betrouwbaar beeld van een bedrijf door het uitgebreid en tevens handmatig controleren van iedere review.

Lees reviews en bekijk Sissy-boy

Sissy-boy

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.