5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Manfield.be

Manfield is een internationaal schoenenmerk met meer dan 50 fysieke winkels en een webshop in Nederland en België. Het merk is opgericht in Nederland in het jaar 1900, sindsdien is het merk nooit meer weggeweest uit het straatbeeld. In het assortiment zitten schoenen, tassen en accessoires voor Dames en Heren. Klanten kunnen in de webshop zoeken op merk, type en maatvoering. Enkele bekende merken die worden aangeboden in de winkel zijn: Manfield, No Stress, Van Lier, Black Label en Clarks. Bestellingen die in de webshop van Manfield.be worden gedaan worden altijd gratis verzonden en binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd bij de klant thuis. Via de website kunnen fysieke locaties worden gevonden en er kan natuurlijk ook contact worden gezocht met de klantendienst.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Manfield.be. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan iets te bestellen bij Manfield.be of ga je juist een bezoek brengen aan een vestiging van het bedrijf? Dan kan het helpen om de reviews te lezen. Zo weet je van te voren wat je mag verwachten van je aankoop, de klantenservice en de afhandeling van een mogelijke bestelling.

Onafhankelijke reviews zijn zeer belangrijk voor consumenten die meer informatie zoeken over een bepaalde winkel of webshop. De meeste informatie op internet is gekleurd in positieve of negatieve zin. Wij zorgen bij Reviewz voor een daadwerkelijk betrouwbaar beeld van een bedrijf door het uitgebreid en tevens handmatig controleren van iedere review.

Lees reviews en bekijk Manfield.be

Manfield.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.