5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Goed matras
    Het matras is zeer zeer goed, zeker voor de prijs. Een zeer dikke aanrader
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

EasySleep

EasySleep is een aanbieder van matrassen en heeft het motto dat optimaal slaapcomfort niet duur hoeft te zijn. Op de website staat dat EasySleep.be producten goedkoop kan aanbieden omdat ze geen dure tv reclames hebben, geen hoge winstmarges voeren, geen showrooms hebben en geen verkopers in dienst hebben. De matrassen worden aangeboden in de webshop en kunnen worden getest bij Sleepworld en Sleepy, locaties kunnen via de website worden opgezocht. Verkooppunten kunnen tevens op de website worden gevonden en daarnaast kunnen klanten antwoorden vinden op veelgestelde vragen op de website, ook kan er contact met de klantendienst worden opgenomen per contactformulier. telefoon en e-mail.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met EasySleep. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van EasySleep. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van EasySleep, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk EasySleep

EasySleep

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.