5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Centrum voor Afstandsonderwijs

Centrum voor Afstandsonderwijs is een expert in onderwijs en biedt dit aan in diverse vormen voor mensen die graag thuis, onderweg en in hun eigen tijd studeren. Op de website van Centrumvoorafstandsonderwijs.be kunnen vele cursussen en thuisstudies worden gevonden die via de website kunnen worden besteld. Deelnemers kunnen gebruik maken van het online leerplatform waar alle opdrachten en oefeningen te vinden zijn. Tevens worden opdrachten en toetsen online beoordeeld door echte docenten. Ook is het mogelijk om online groepslessen bij te wonen, dit worden virtual classes genoemd. Voorbeelden van studierichtingen die worden aangeboden door Centrum voor Afstandsonderwijs zijn Administratie en Onthaal, Psychologie en Therapie, Sport, Management, Bedrijfsvoering, Dierenverzorging en nog veel meer. Mensen die graag willen proberen of deze manier van onderwijs geschikt is kunnen een proefles afnemen. Inschrijven voor een cursus of een thuisstudie kan eenvoudig via de website, net als het opnemen van contact.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Centrum voor Afstandsonderwijs. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er is erg veel te vinden op het internet over de meeste bedrijven. Maar hoe weet je nu of deze informatie wel betrouwbaar is? Wij denken dat de beste manier om een bedrijf van te voren te beoordelen is door de reviews van anderen te lezen. Doordat wij reviews handmatig controleren op echtheid kun je uitgaan van het lezen van echte ervaringen van echte Belgische klanten die jou voor zijn gegaan bij Centrum voor Afstandsonderwijs.

Wij zijn van mening dat alleen echt onafhankelijke reviews van waarde zijn en denken dat betaalde abonnementen niet bijdragen aan een onafhankelijk standpunt. Juist daarom zijn de ervaringen op Reviewz.be van grote waarde en geven deze een zo betrouwbaar mogelijk beeld.

Lees reviews en bekijk Centrum voor Afstandsonderwijs

Centrum voor Afstandsonderwijs

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.