4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    8
    Prima ervaring
    Moeilijk om de juiste kleur te vinden, zeker qua grijs. Ik ben toch wel blij met het resultaat hoor en de webshop was goed!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Deverfwebshop.be

Op Deverfwebshop.be kunnen klanten terecht voor het aanschaffen van alle benodigdheden voor een verfklus. Via het menu van de website kan er een productselectie worden getoond op de website op basis van het type klus, hier kun je denken aan Schilderen, Lakken, Hout behandelen, Inspiratie opdoen of de juiste kleur kiezen. Een andere mogelijkheid om de gewenste producten te vinden is het openen van de productcategorieën: Verf, Houtbescherming, Benodigdheden, Plamuur, Behang en Kleuren. Deverfwebshop.be verstuurd bestellingen gratis vanaf 59 euro en bestellingen worden doorgaans de volgende dag bezorgd als er op een werkdag voor 16:00 uur besteld is. Op Trustpilot worden actief beoordelingen verzameld van klanten die aan aankoop hebben gedaan bij de website, deze reviews en de gemiddelde score worden getoond op Deverfwebshop.be. De klantendienst is bereikbaar via telefoon, email en het contactformulier op de website. Verder staan op de website de keurmerken zichtbaar van SafeShops.be en van Trust Ecommerce Europe.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Deverfwebshop.be. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van Deverfwebshop.be. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van Deverfwebshop.be, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Deverfwebshop.be

Deverfwebshop.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.