5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Alpha-Shop

Bij Alpha-shop kunnen klanten terecht voor het aankopen van refurbished randapparatuur, laptops en computers. Refurbished betekent dat een product na een eerste leven helemaal gecontroleerd, schoongemaakt en in nieuwstaat is gebracht, klaar om een tweede leven te starten. In het assortiment van Alpha-Shop zitten Computers, Laptops, Monitoren en Accessoires. Ook worden er licenties aangeboden voor verschillende softwarepakketten, zoals Norton Antivirus, Windows en MS Office. Op de website is te lezen waar de producten vandaan komen en hoe deze worden voorbereid op de nieuwe verkoop via de website. Tevens wordt er uitgelegd hoe het gebruik van refurbished apparatuur zorgt voor een milieubesparing. Producten worden uitsluitend verkocht via de website en dus niet in een fysieke winkel. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, Email en het contactformulier op de website. Ook is het Webshop keurmerk zichtbaar op de website, hierdoor kunnen klanten met een gerust gevoel bestellen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Alpha-Shop. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles online bestellen. Er starten elk jaar weer meer en meer webshops. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om bedrijven die je niet kent van te voren op te zoeken. Het beste is om voor het plaatsen van een bestelling eerst de reviews te lezen over het bedrijf. Zo weet je van tevoren of dit een betrouwbare partij is en of het bedrijf Alpha-Shop wel iets voor jou is.

Het schrijven van een review na een goede of juist slechte ervaring is iets dat wij ontzettend aanbevelen. Als iedereen dit zou doen creëer je een betrouwbaar beeld van alle online bedrijven en kun je zo een goed geïnformeerde keuze maken. Wij controleren iedere geplaatste review handmatig om er zeker van te kunnen zijn dat deze door echte klanten zijn geschreven met een echte ervaring bij Alpha-Shop.

Lees reviews en bekijk Alpha-Shop

Alpha-Shop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.