5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Jaimy

Jaimy.be is een platform waarop mensen en vakmannen elkaar kunnen vinden voor een dienstverlening in ruil voor een betaling. Vakmannen kunnen zich via het platform beschikbaar stellen voor diensten. Klanten kunnen een gratis opdracht op het platform zetten waarna het platform een geschikte vakman in contact brengt met de opdrachtgever. Klantervaringen worden actief verzameld bij Trustpilot, op die manier kunnen klanten vooraf lezen wat de ervaringen zijn met het platform en de vakmannen die daarop actief zijn. Voor hulp en service kan de klantenservice van Jaimy worden gecontacteerd via Email en telefoon. Tevens wordt er een interessante Blog bijgehouden op de website die door alle bezoekers kan worden gelezen. Op zoek naar een klusjes- of vakman of verdien je zelf graag wat bij door te klussen? Neem dan een kijkje op Jaimy.be.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Jaimy. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het maken van een keuze voor een bepaald bedrijf kun je je van te voren goed inlezen. Echter is het altijd de vraag of bepaalde informatie wel onafhankelijk is. Wil je echt weten wat andere Belgische klanten vonden van Jaimy? Dan kun je de onafhankelijke reviews lezen die zij hebben geschreven.

De reviews over Jaimy, zowel postieve als negatieve, geven een compleet beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Het is belangrijk dat het bedrijf aan jouw wensen voldoet alvorens met ze in zee te gaan. Wij controleren alle geplaatste reviews met verschillende systemen en vervolgens ook nog handmatig om zo zeker mogelijk te zijn van geheel betrouwbare ervaringen.

Lees reviews en bekijk Jaimy

Jaimy

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.