5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

A-Z Barbecue

A-Z Barbecue is een professional op het gebied van verzorgde BBQ’s en alles wat daarbij hoort. Via de website azbarbecue.be kunnen klanten een compleet verzorgde barbecue bestellen inclusief het gewenste menu, de BBQ, accessoires en alles wat er nodig is voor een barbecue. A-Z Barbecue komt na afloop van de barbecue alles weer halen en doet zelfs de afwas zodat klanten volledig ontzorgd zijn. De menu’s die worden aangeboden zijn uiteenlopend, zo kunnen klanten bijvoorbeeld een Mediterraans menu, mixed grill menu, Deluxe menu, Bourgondisch menu, Vegetarisch menu of juist een Vismenu bestellen. Bestellingen die voor 13:00 worden geplaatst zullen de volgende dag al geleverd worden, vaak wordt er ook geleverd op feestdagen. Contact met A-Z Barbecue kan via email, telefoon en het contactformulier op de website. Op kiyoh worden reviews van eerdere klanten verzameld, daar behaald A-Z Barbecue in 2022 een gemiddelde score boven de 9.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met A-Z Barbecue. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het maken van een keuze voor een bepaald bedrijf kun je je van te voren goed inlezen. Echter is het altijd de vraag of bepaalde informatie wel onafhankelijk is. Wil je echt weten wat andere Belgische klanten vonden van A-Z Barbecue? Dan kun je de onafhankelijke reviews lezen die zij hebben geschreven.

De reviews over A-Z Barbecue, zowel postieve als negatieve, geven een compleet beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Het is belangrijk dat het bedrijf aan jouw wensen voldoet alvorens met ze in zee te gaan. Wij controleren alle geplaatste reviews met verschillende systemen en vervolgens ook nog handmatig om zo zeker mogelijk te zijn van geheel betrouwbare ervaringen.

Lees reviews en bekijk A-Z Barbecue

A-Z Barbecue

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.