5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Boldking

Boldking is een scheermerk dat erin gelooft dat iedereen recht heeft op een goede scheerbeurt en dat dit voor iedereen betaalbaar en toegankelijk moet zijn. Bij Boldking kunnen klanten een abonnement afsluiten dat zich automatisch maandelijks herhaald met het gewenste aantal mesjes. De houder is permanent en kan gebruikt blijven worden, klanten ontvangen dus slechts de scheerkopjes aan huis geleverd. Ook heeft Boldking ingezet op recycling, alle gebruikte mesjes zijn 100% te recyclen en kunnen door de klanten teruggestuurd worden in de daarvoor bedoelde envelope. Naast het hoofdproduct, de scheermesjes, heeft Boldking ook nog producten voor huidverzorging, Accessoires en cadeaus in het assortiment die allemaal via de webshop te bestellen zijn. Boldking heeft een klantenservice beschikbaar die via Email, Live-chat en contactformulier kan worden bereikt.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Boldking. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina lees en vind je reviews over Boldking. Dit gaat bijvoorbeeld over de snelheid en betrouwbaarheid van leveren en de bereikbaarheid van de klantenservice. Ook kan het gaan over de kwaliteit van het product, het gebruik van kortingscodes of geboden garanties.

Alle reviews op Reviewz.be zijn handmatig gecontroleerd zodat jij zeker bent van een betrouwbaar en helder beeld over de getoonde bedrijven op dit platform. Op die manier kun je van te voren goed bepalen of een bedrijf aan jouw wensen gaat kunnen voldoen.

Lees reviews en bekijk Boldking

Boldking

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.