5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Voordelig
    Voordelige website om schoonmaakartikelen te bestellen voor je bonen apparaat. Wij bestellen de tabletten en de ontkalker regelmatig voor de apparaten op de zaak. Prima!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eccellente

Het bedrijf Eccelente dat is opgericht in 2009 met het verkopen van koffiemachines is inmiddels uitgegroeid tot een grote winkel op het gebied van ontkalken en reinigen van espressomachines, maar ook van waterfilters, melkreinigers en koffiebonen van diverse bekende merken. Alle artikelen kunnen eenvoudig en snel via de website van Eccellente.nl worden besteld, wanneer er voor 23:30 op een werkdag besteld wordt kan de klant de bestelling al de volgende dag in huis verwachten. De verzending is gratis vanaf 50 euro en klanten hebben altijd een bedenktijd van 365 dagen. Ook kunnen klanten langsgaan op het bezoekadres in Nederland. Reviews over de verkoper worden actief verzameld bij Google en worden ook getoond op de website. Bekijk het actuele assortiment van producten op de website van Eccellente.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eccellente. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina lees en vind je reviews over Eccellente. Dit gaat bijvoorbeeld over de snelheid en betrouwbaarheid van leveren en de bereikbaarheid van de klantenservice. Ook kan het gaan over de kwaliteit van het product, het gebruik van kortingscodes of geboden garanties.

Alle reviews op Reviewz.be zijn handmatig gecontroleerd zodat jij zeker bent van een betrouwbaar en helder beeld over de getoonde bedrijven op dit platform. Op die manier kun je van te voren goed bepalen of een bedrijf aan jouw wensen gaat kunnen voldoen.

Lees reviews en bekijk Eccellente

Eccellente

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.