5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Quickparking

QuickParking is een bedrijf met een dienstverlening in parkeren voor reizigers die reizen via luchthavens. De dienstverlening is beschikbaar bij diverse vliegvelden in Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Spanje. Reizigers kunnen via de website van Quickparking een plaats reserveren nabij de gewenste luchthaven, daar kan vervolgens de auto zelfstandig geparkeerd worden. Klanten kunnen extra dienstverlening bijboeken zoals bijvoorbeeld gratis annuleren, overdekt parkeren en hulp bij de bagage. Middels het shuttle vervoer dat 24/7 beschikbaar is worden reizigers middels een korte rit van en naar de terminal gebracht. Op de website van Quickparking wordt antwoord gegeven op de mees gestelde vragen, maar er is ook een klantenservice beschikbaar die klanten graag verder helpt via de telefoon en e-mail. Bekijk de website van Quickparking voor details van de parkeermogelijkheden en de tarieven.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Quickparking. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het maken van een keuze voor een bepaald bedrijf kun je je van te voren goed inlezen. Echter is het altijd de vraag of bepaalde informatie wel onafhankelijk is. Wil je echt weten wat andere Belgische klanten vonden van Quickparking? Dan kun je de onafhankelijke reviews lezen die zij hebben geschreven.

De reviews over Quickparking, zowel postieve als negatieve, geven een compleet beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Het is belangrijk dat het bedrijf aan jouw wensen voldoet alvorens met ze in zee te gaan. Wij controleren alle geplaatste reviews met verschillende systemen en vervolgens ook nog handmatig om zo zeker mogelijk te zijn van geheel betrouwbare ervaringen.

Lees reviews en bekijk Quickparking

Quickparking

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.