5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    in orde
    Nieuwe led spots gekocht en ontvangen.
    Niets mis mee.
    Prima!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BudgetLight

BudgetLight is een Belgische groothandel voor verlichting en toebehoor die in 1998 is opgericht, sindsdien is de groothandel uitgegroeid tot een internationale verkoper voor consumenten en bedrijven. In het assortiment kan worden gewinkeld in de categorieën: Philips lampen, Osram, LED lampen, LED armaturen, TL Verlichting, Spaarlampen, Gasontlading en Budget King. BudgetLight heeft klantenservice hoog in het vaandel en geeft aan uitstekende service te bieden, klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen en advies via de telefoon, de live-chat en het contactformulier op de website. Verder kunnen klanten bij Budgetlight.be rekenen op scherpe prijzen, gratis verzending vanaf 100 euro bestelwaarde, tot 5 jaar garantie en offertes en advies op maat. Alle bezoekers van de website kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en nieuwe producten.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BudgetLight. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van BudgetLight. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van BudgetLight, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk BudgetLight

BudgetLight

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.