5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Goede hulp
    De klantendienst hielp mij goed bij het maken van een passende keuze. Ik kan beginnen met printen!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

FEPshop

FEPshop.com is in oorsprong een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in 3D printers en toebehoor en verkoopt de producten inmiddels in diverse Europese landen. De klantenservice van FEPshop staat klaar voor de klanten via het contactformulier op de website en helpt graag verder bij alle vragen en advies rondom de producten en bestellingen. In het assortiment van de webshop zitten 3D Printers, Materialen, Accessoires, Gereedschap, Onderdelen en nog veel meer. Bestellingen worden doorgaans binnen enkele dagen thuisbezorgd. Beoordelingen van andere klanten kunnen wij Trustpilot worden gelezen, daar verzamelt FEPshop actief de reviews van eerdere klanten. Dankzij de tips en tricks op de website worden klanten snel op weg geholpen met het 3D printen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met FEPshop. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina lees en vind je reviews over FEPshop. Dit gaat bijvoorbeeld over de snelheid en betrouwbaarheid van leveren en de bereikbaarheid van de klantenservice. Ook kan het gaan over de kwaliteit van het product, het gebruik van kortingscodes of geboden garanties.

Alle reviews op Reviewz.be zijn handmatig gecontroleerd zodat jij zeker bent van een betrouwbaar en helder beeld over de getoonde bedrijven op dit platform. Op die manier kun je van te voren goed bepalen of een bedrijf aan jouw wensen gaat kunnen voldoen.

Lees reviews en bekijk FEPshop

FEPshop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.