5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Leuke deal dankzij nieuwsbrief!
    Dankzij de nieuwsbrief heb ik een leuke deal op de kop kunnen tikken. Aanrader dus!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Actievandedag.be

Actievandedag.be is een Dealwebsite die iedere dag meerdere scherp geprijsde deals aanbiedt in diverse segmenten. Er worden bijvoorbeeld dagelijks Uitjes, overnachtingen en reizen aangeboden, maar ook moderne producten voor het huishouden, voor in de tuin of ter woondecoratie. Actievandedag bestaat al meer dan 12 jaar en heeft een klantenservice beschikbaar die klanten graag verder helpt met alle soorten vragen. Bezoekers van de website kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat er geen nieuwe deals meer gemist hoeven worden, die komen dankzij de nieuwsbrief namelijk per email binnen. Op trustpilot kunnen echte ervaringen van klanten worden gelezen, daar worden namelijk reviews verzameld van klanten die eerder een bestelling bij Actie van de Dag hebben geplaatst.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Actievandedag.be. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van Actievandedag.be. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van Actievandedag.be, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Actievandedag.be

Actievandedag.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.