5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Prima geregeld
    Prima ervaring gehad. De reservering was eenvoudig geplaatst waarna direct de benodigde documenten worden uitgeleverd. De auto werd bij ontvangst en terugbrengen grondig gecontroleerd op schades en dit werd genoteerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ik zou zonder twijfel nog eens een auto huren bij dit bedrijf.
    2

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Alamo

Alamo.be is een website die zich richt op autoverhuur in vele landen. Op de website kan middels het zoekformulier een geschikte auto op een specifieke locatie worden gevonden en gehuurd door particulieren. Alamo.be is actief in België, Amerika, Canada, Spanje en Frankrijk en heeft inmiddels meer dan 2000 verschillende locaties actief. Het assortiment reikt van kleine tot grote en van budget tot luxe auto’s. Wanneer klanten een member worden van Alamo.be kan er een 5% korting worden verkregen op de huurprijs. Ook kunnen bezoekers van de website zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op die manier op de hoogte te blijven van de autoverhuurder. Dankzij het account gedeelte van de website en ook middels de app voor smartphones kunnen klanten hun gegevens en boekingen beheren. Contact met de klantendienst is mogelijk via telefoon, E-mail en ook per post.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Alamo. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het maken van een keuze voor een bepaald bedrijf kun je je van te voren goed inlezen. Echter is het altijd de vraag of bepaalde informatie wel onafhankelijk is. Wil je echt weten wat andere Belgische klanten vonden van Alamo? Dan kun je de onafhankelijke reviews lezen die zij hebben geschreven.

De reviews over Alamo, zowel postieve als negatieve, geven een compleet beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Het is belangrijk dat het bedrijf aan jouw wensen voldoet alvorens met ze in zee te gaan. Wij controleren alle geplaatste reviews met verschillende systemen en vervolgens ook nog handmatig om zo zeker mogelijk te zijn van geheel betrouwbare ervaringen.

Lees reviews en bekijk Alamo

Alamo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.