5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

SanteVet

Santévet is een moderne verzekeraar met veel ervaring op het gebied van honden en katten. Doordat de verzekering continu wordt doorontwikkeld naar de behoeften van deze dieren wordt deze steeds beter en scherper. Doordat er geen onnodige componenten inzitten kan de prijs laag worden gehouden. Daardoor kan het bedrijf verschillende garanties bieden. Zo is de dekking gegarandeerd voor iedere levensfase van je dier. Het is natuurlijk zo dat een hondje aan het einde van zijn leven waarschijnlijk meer aandacht nodig heeft dan in het begin of halverwege. Ook valt een groot deel van preventieve zorg onder de dekking. Op die manier kan je dier gezond worden gehouden. Dit is in het belang van jouw dier en van jou, maar indirect ook voor Santévet. Als jouw huisdier immers zeer gezond blijft is de kans dat er dure ingrepen of operaties nodig zijn veel kleiner. Als je hier toch gebruik van moet maken wordt tot 90% van deze ingreep vergoed. Na goedkeuring kan het bedrag binnen 48 uur weer op de bankrekening worden verwacht.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met SanteVet. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een verzekeraar is iets dat je waarschijnlijk maar zelden uitvoert. Juist daarom is het van belang van te voren goed huiswerk te doen welke verzekeraar de beste voor jou is. Is de premie bijvoorbeeld eerlijk, en hoe is de service van de verzekeringsmaatschappij? Als je op zoek bent naar echte ervaring van klanten van SanteVet kun je op Reviewz.be de reviews lezen van echte Belgische klanten van het bedrijf.

De geschreven reviews zijn van echte klanten van SanteVet, wij nemen dit zeer ernstig. Alle geplaatste beoordelingen worden door automatische systemen én handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid zoveel als mogelijk is te garanderen. Reviews zijn een goede manier om de dienstverlening van een bedrijf te achterhalen voordat je eventueel klant wordt.

Lees reviews en bekijk SanteVet

SanteVet

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.