5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Geomix

Geomix is een online sportwinkel waar een breed assortiment aan sportkleding en aanverwanten is te bestellen. De webshop is bedoeld voor consumenten, maar er zijn ook zakelijke mogelijkheden voor andere bedrijven. Geomix verkoopt producten aan klanten in verschillende landen en is ook actief op Facebook, Instagram en Tiktok. De productcategorieën die op de website kunnen worden gevonden zijn: Sportkleding, Schoenen, Fanshop, Accessoires, zoals handschoenen, tassen, beschermers en meer. Op de website zijn logo’s te zien van DFB en ook van Trusted Shops, zo kunnen klanten met een gerust gevoel winkelen in de webshop. Voor vragen kan de klantenservice worden gecontacteerd, maar er staan ook veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden op de website zodat klanten snel antwoord hebben op hun vraag.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Geomix. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van Geomix. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van Geomix, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Geomix

Geomix

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.