5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Petsonic

Petsonic is een online dierenwinkel gevestigd in Spanje die een breed scala aan producten voor katten en honden aanbiedt. Klanten kunnen een breed scala aan voeding en veterinaire benodigdheden vinden, evenals ongedierte- en knaagdierbestrijdingsproducten. De winkel verkoopt topmerken zoals Royal Canin, Hill’s Science Plan en Acana. De belangrijkste missie van het bedrijf is het leveren van hoogwaardige dierverzorging in alle aspecten. Petsonic heeft een breed scala aan producten ontwikkeld om aan de behoeften van elke huisdiereigenaar te voldoen. Ze bieden persoonlijk advies om klanten te helpen het juiste product te kiezen voor de individuele behoeften van hun huisdier. De online winkel biedt informatie over elk product op hun website, inclusief gedetailleerde beschrijvingen en afbeeldingen. Ze bieden ook klantbeoordelingen, zodat klanten kunnen lezen wat anderen van het product vinden voordat ze het kopen. Hun klantenservice is 24 uur per dag beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Petsonic garandeert snelle levertijden met bestellingen die meestal binnen 48 uur in Spanje aankomen en tot 7 dagen in andere landen van Europa. Ze hebben ook een uitgebreid retourbeleid als klanten niet tevreden zijn met hun aankoop of als het artikel tijdens het transport is beschadigd.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Petsonic. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De reviews van een bedrijf geven een goed beeld van wat je kunt verwachten als je een bestelling plaatst of een overeenkomst aangaat. Op Reviewz verzamelen wij reviews van echte klanten die een daadwerkelijke ervaring hebben gehad met bijvoorbeeld de levering van een bestelling of bijvoorbeeld het contact met de klantenservice of de afhandeling van een klacht.

Voor de betrouwbaarheid van het platform is het van groot belang dat de getoonde reviews op Reviewz geschreven worden door echte klanten. Hiervoor hebben wij verschillende systemen in werking en controleren wij de reviews tevens handmatig. Zo kunnen wij dit zo veel als mogelijk garanderen. Hierdoor weet jij als potentiële klant, voor het plaatsen van een eventuele bestelling, al zo veel mogelijk waar je aan toe bent.

Lees reviews en bekijk Petsonic

Petsonic

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.