5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 2
  1. Beoordeling:

    10
    Goede service.
    Ik kreeg goede service in de winkel met betrekking tot een defecte xbox controller.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply
  2. Beoordeling:

    10
    Goede klantendienst
    Mijn televisie ging snel stuk, gelukkig binnen de garantieperiode. Mediamarkt heeft het snel en professioneel opgepakt, ik had binnen korte tijd weer een werkende televisie in huis.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mediamarkt

Mediamarkt.be is de Belgische website van het elektronica en multimedia bedrijf Mediamarkt. Bij Mediamarkt.be kunnen klanten in België een aankoop doen, het gehele assortiment van Mediamarkt is te bestellen via de website. Ook kan via de website een fysieke vestiging worden gevonden met de bijbehorende contact en locatie informatie. Bestellingen die via mediamarkt.be worden geplaatst worden gratis verzonden vanaf €50 en kunnen gratis worden afgehaald in 1 van de 24 winkels in de buurt. De producten bij Mediamarkt zijn ingedeeld in de productcategorieën: Computer, Telefoon, Televisie, Foto & Video, Keuken, Inbouw, Huishouden, Gaming en Accessoires. Er worden producten verkocht van bekende en officiële merken, zoals Apple, Samsung, Microsoft, Sony, HP en Canon. Contact met Mediamarkt kan worden opgenomen via E-mail, Telefoon en middels een bezoek aan een filiaal. Mediamarkt heeft voor klanten met Android en Apple telefoons ook een App beschikbaar gesteld. Mediamarkt België kan worden gevonden op Facebook, YouTube, Instagram en Twitter, daarnaast kunnen klanten zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief en kunnen ze zich aanmelden voor de Mediamarkt Club, hiermee zijn extra voordelen te behalen met betrekking tot bestellingen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mediamarkt. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan iets te bestellen bij Mediamarkt of ga je juist een bezoek brengen aan een vestiging van het bedrijf? Dan kan het helpen om de reviews te lezen. Zo weet je van te voren wat je mag verwachten van je aankoop, de klantenservice en de afhandeling van een mogelijke bestelling.

Onafhankelijke reviews zijn zeer belangrijk voor consumenten die meer informatie zoeken over een bepaalde winkel of webshop. De meeste informatie op internet is gekleurd in positieve of negatieve zin. Wij zorgen bij Reviewz voor een daadwerkelijk betrouwbaar beeld van een bedrijf door het uitgebreid en tevens handmatig controleren van iedere review.

Lees reviews en bekijk Mediamarkt

Mediamarkt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.