5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Tip voor geschenkjes
    Voor geschenkjes aan vriend of partner is deze webshop fantastisch. Veel meer inspiratie dan ik zelf altijd heb voor het kopen van een presentje.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Luxury for Men

Luxury for Men is een online verkoper met een gericht assortiment op cadeau’s en luxe artikelen die hoofdzakelijk voor mannen geschikt zijn. In het assortiment zitten bijvoorbeeld stoere artikelen voor thuis en outdoor, of juist artikelen rondom koken en barbecue. Vuurschalen, loungestoelen, whisky en leren hoesjes zijn geen uitzondering op het assortiment. De website toont een top 50 cadeaus voor degene die nog inspiratie zoekt voor een geschikt cadeau. Ook kan de website Luxury for Men helpen bij gepersonaliseerde cadeaus. Bestellingen kunnen gratis worden ingepakt met cadeaupapier, worden gratis verstuurd vanaf 75 euro en binnen 1 werkdag bezorgd. Klanten kunnen Luxury for Men volgen op Instagram en Facebook, ook kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Voor vragen en advies is de klantenservice van Luxury for Men beschikbaar.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Luxury for Men. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van Luxury for Men. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van Luxury for Men, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Luxury for Men

Luxury for men

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.