1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    2
    Ontzettend slecht
    Ben in mei 2024 verhuisd naar de kust wegens ziekte,daar internet,tv en gsm aangevraagd via Scarlet,vanaf het begin ging het fout,ze zouden een nieuw gsm kaarje opsturen,helemaal niet gekregen,wij maar bellen en bellen,waar blijft dat nieuwe gsm kaartje,als antwoord kregen we meerdere keren we moesten het maar zelf ophalen,we zijn op verschillende plts geweest,we kregen geen gsm kaartje,toen gingen ze proberen om het kaartje weer op te sturen,NOOIT IETS ONTVANGEN!!!!Kortom van mei tot begin juli helemaal niet kunnen bellen,opeens geen internet en tv meer,hadden ze me afgesloten,dit terwijl ik meerdere keren gebeld had met de gsm van mijn man,van waar blijft de factuur!!!!Geen factuur nikske,onmogelijke mensen bij Scarlet en zeer onvriendelijk!!!!
    Geef beter iets meer centjes uit aan een tv,intenet en gsm abonnement,dan aan Scarlet,waar het fout gaat,voor mij eigelijk 1 ster op 10,dat is het.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Scarlet

Inwoners van België kunnen bij Scarlet.be terecht voor een telefonie, internet en TV aansluiting. De provider biedt diverse samengestelde en losse pakketten tegen verschillende tarieven, zo kan iedere klant precies het pakket afsluiten dat bij de klant past. Volgens de website van Scarlet is de aanbieder voordelig, eenvoudig en betrouwbaar, daarnaast is er een uitgebreide hulp-pagina aanwezig die vele onderwerpen behandeld. Wanneer de klant er zelf niet uit komt, dan kan er natuurlijk contact met de klantenservice van Scarlet worden opgenomen. Ook heeft Scarlet een app beschikbaar voor Android en voor Apple apparaten, daarnaast kan de provider op Sociale media kanalen worden gevolgd. Via de website kunnen verschillende verkooppunten worden gevonden waar klanten een aankoop kunnen doen in een fysieke winkel. Het abonnement en het account van klanten kan worden beheerd in de App of door in te loggen op de website. Bekijk de website van Scarlet voor meer informatie en voor de huidige tarieven.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Scarlet. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een nieuwe telefoonprovider is niet iets dat je dagelijks doet. Daarom is het goed je goed in te lezen wanneer dit aan de orde is. Je maakt immers een keuze voor langere tijd. De reviews over Belgische providers geven een goed beeld van hun service. Lees hier de reviews over Scarlet zodat je kunt zien wat andere klanten en gebruikers vonden van de dienstverlening die zij hebben ontvangen.

De reviews over telefoon en telecom providers zijn belangrijk om te raadplegen voor het maken van een keuze. Juist de afspiegeling tussen zowel positieve, als negatieve reviews geven een helder en correct beeld van wat je mag verwachten van een bepaald bedrijf. Bij Reviewz controleren wij deze handmatig om te verwittigen dat deze echt zijn en geschreven zijn door echte Belgen met een daadwerkelijke ervaring met Scarlet.

Lees reviews en bekijk Scarlet

Scarlet

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.