5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Tevreden klant
    Ik ben al jaren en jaren klant en zou niet snel weggaan, mits het zou verslechteren uiteraard.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Belcenter

Belcenter is een Belgische telecom aanbieder die al vele jaren actief is op dit gebied, het bedrijf is opgericht in 2001. De dienstverlening richt zich op bellen via internet, het bedrijf is volledig ingericht voor een hoogwaardige service met betrekking tot het bellen. Naast bellen biedt Belcenter ook dienstverlening aan in de vorm van Cloud computing en Security. Via de website kunnen klanten verschillende Packs aanschaffen, bijvoorbeeld een Voice, een Office, een Security pack of een combinatie daarvan. Geïnteresseerde klanten kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier dat op de website staat.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Belcenter. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kan een uitdaging zijn om de beste telecom provider voor jou in België te vinden en te kiezen. Een goede manier om te achterhalen wat anderen van Belcenter vonden is het lezen van hun beoordelingen op Reviewz.be. Hierdoor krijg jij een goed beeld van de dienstverlening, de prijzen en de data kwaliteit.

Om te zorgen dat de geschreven reviews op ons platform betrouwbaar zijn worden deze op verschillende wijzen gecontroleerd en ook nog handmatig gecheckt. Zo weet je dat de getoonde reviews over Belcenter daadwerkelijk geschreven zijn door klanten van dit bedrijf en dus gebaseerd zijn op een echte ervaring.

Lees reviews en bekijk Belcenter

Belcenter

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.