4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 2
  1. Beoordeling:

    8
    Goed
    Eneco is goed, geen gedoe en eenvoudig overstappen naar Eneco.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply
  2. Beoordeling:

    10
    Overzichtelijk en klantvriendelijk
    Nooit problemen met gas en elektra, en mijn account is heel simpel. Ook krijg ik maandelijks goed leesbare overzichten van mijn gegevens en gebruik.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eneco

Eneco België is de Belgische tak van het energiebedrijf en -leverancier Eneco. Klanten kunnen een energiecontract afsluiten bij Eneco voor Elektriciteit, Gas, of één van die twee opties. Het klantaccount en alles dat daaraan hangt kan worden beheerd via de website en via de App voor mobiele apparaten. Een verhuizing of andere verandering van persoonsgegevens is bij Eneco heel eenvoudig door te geven. Eneco stuurt klanten maandelijks een energierapport met daarin heldere inzichten in het verbruik en tips om het verbruik van energie te verlagen. Hulp en Contact kan met de helpdesk van Eneco worden gezocht via de pagina met Vragen en antwoorden, en als het antwoord daar niet bij staat kunnen klanten natuurlijk bellen, mailen en chatten met Eneco. Eneco België kan worden gevonden op diverse sociale mediakanalen en op de website van Eneco staan vele informatie artikelen over de energie en de herkomst ervan. Bekijk de website van Eneco voor meer informatie.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eneco. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er is erg veel te vinden op het internet over de meeste bedrijven. Maar hoe weet je nu of deze informatie wel betrouwbaar is? Wij denken dat de beste manier om een bedrijf van te voren te beoordelen is door de reviews van anderen te lezen. Doordat wij reviews handmatig controleren op echtheid kun je uitgaan van het lezen van echte ervaringen van echte Belgische klanten die jou voor zijn gegaan bij Eneco.

Wij zijn van mening dat alleen echt onafhankelijke reviews van waarde zijn en denken dat betaalde abonnementen niet bijdragen aan een onafhankelijk standpunt. Juist daarom zijn de ervaringen op Reviewz.be van grote waarde en geven deze een zo betrouwbaar mogelijk beeld.

Lees reviews en bekijk Eneco

Eneco

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.