3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    6
    Zeer trage klantenservice
    Ik zat met veel vragen en onzekerheid en dan is de traagheid van antwoorden van de klantenservice zo enorm frustrerend.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Vakantie Discounter

De Vakantie Discounter, te bezoeken op vakantiediscounter.be, is een reisorganisator voor particulieren die reizen aanbiedt naar vele verre landen, zonnige plaatsen, maar ook bestemmingen dichtbij. Via de website van Vakantie Discounter kunnen vakanties en reizen worden geboekt naar de Zon, maar er kunnen ook citytrips worden gevonden, of juist een auto- of een wintervakantie. Ook kunnen klanten kiezen voor een all-inclusive reis zodat de reiziger met één boeking helemaal compleet is. Klanten die een vakantie boeken via Vakantiediscounter kunnen rekenen op de beste deal en betalen geen boekingskosten. Ook is de website aangesloten bij de ABTO en de GCR. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen, advies en hulp rondom boekingen en mogelijke vakantie. Bezoekers die zich inschrijven voor de nieuwsbrief maken kans op €250 euro vakantietegoed die bij Vakantiediscounter.be kan worden gebruikt. Ook is de website aangesloten bij Trustpilot waar beoordelingen van eerdere vakantiegangers worden verzameld, daar is een score te zien van 4,5 sterren. Bekijk vakantiediscounter voor het vinden van een vakantie.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Vakantie Discounter. De gemiddelde beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Een vakantie boeken is een leuk moment maar kan ook een spannend moment zijn. Er is immers over het algemeen een flink bedrag mee gemoeid en daarom wil je zeker weten dat de ervaring zo zal zijn als jij van te voren verwacht. Voor het boeken van een reis of vakantie via Vakantie Discounter is het raadzaam even de reviews van andere Belgen te lezen die jou voor zijn gegaan.

Het belang van reviews wordt door veel consumenten onderstreept. Ook vinden steeds meer mensen het van groot belang dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews gewaarborgd is. Hoe weet je immers anders of je wel een eerlijke prijs betaald en de reis is zoals jij die wenst? Wij controleren met verschillende systemen én met de hand alle geplaatste reviews om een betrouwbaar beeld te waarborgen.

Lees reviews en bekijk Vakantie Discounter

Vakantie Discounter

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.