1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    2
    klantenservice Yuzzu
    Na vergelijking tussen verschillende autoverzekeringen heb ik gezien dat ik, al 17 jaar klant zijnde bij Yuzzu (voorheen Touring) al jaren meer dan het dubbele betaal dan de huidige tarieven. Na contact met een (zeer onvriendelijke) medewerker weigert Yuzzu te proberen mijn contract aan te passen of dit zelfs maar na te gaan omdat de vervaldag valt op 1 augustus. Blijkbaar is voor Yuzzu klantenservice eel loos begrip en is deze maatschappij enkel geïnteresseerd in het verder incasseren van de torenhoge premie, terwijl veel autoverzekeringen hedendaags per dag opzegbaar zijn. Zonder enige reactie zal ik uiteraard mijn vertrouwen en zeker ook mijn contract opzeggen zo snel als mogelijk.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Verzekeringen.be

Verzekeringen.be is een website waar vele soorten verzekeringen door particulieren kunnen worden vergeleken en ook worden afgesloten. Klanten kunnen bijvoorbeeld verzekeringen vergelijken voor vervoer, zoals een autoverzekering of een motorverzekering. Andere verzekeringen die kunnen worden vergeleken zijn Reisverzekeringen, Brandverzekeringen, Inboedelverzekeringen en ook verzekeringen rond de Gezondheid, Familie en Ondernemers. Door gebruik te maken van de vergelijkingsservice van Verzekeringen.be kunnen klanten een betere prijs-kwaliteit krijgen en daarmee geld besparen voor een meer geschikte dienstverlening. Verzekeringen.be helpt nog eens extra door vele aspecten van de verzekeringen op te helderen zodat de klanten precies weten waar ze aan toe zijn.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Verzekeringen.be. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een verzekeraar is iets dat je waarschijnlijk maar zelden uitvoert. Juist daarom is het van belang van te voren goed huiswerk te doen welke verzekeraar de beste voor jou is. Is de premie bijvoorbeeld eerlijk, en hoe is de service van de verzekeringsmaatschappij? Als je op zoek bent naar echte ervaring van klanten van Verzekeringen.be kun je op Reviewz.be de reviews lezen van echte Belgische klanten van het bedrijf.

De geschreven reviews zijn van echte klanten van Verzekeringen.be, wij nemen dit zeer ernstig. Alle geplaatste beoordelingen worden door automatische systemen én handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid zoveel als mogelijk is te garanderen. Reviews zijn een goede manier om de dienstverlening van een bedrijf te achterhalen voordat je eventueel klant wordt.

Lees reviews en bekijk Verzekeringen.be

Verzekeringen.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.