5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Zeer handig te gebruiken
    Geweldig handig te gebruiken om belangrijke zaken te vergelijken onder verzekeraars. Zo kom je beslagen ten ijs en maak je een solide en verantwoorde keuze waar ik persoonlijk erg content mee ben.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Independer

Independer is een online verzekeraar in Belgie die een service aanbiedt voor het vergelijken van dienstverlening en prijzen op het gebied van Telecom aanbieders en autoverzekeraars. Independer staat erom bekend dat vergelijken snel en eenvoudig is, dat het advies onafhankelijk is en dat de informatie helder en duidelijk is, zonder kleine lettertjes, op die manier kunnen klanten een correcte en passende keuze maken voor hun verzekering. Independer is aangesloten bij de keurmerken SafeShops.be en bij het Ecommerce Trust Europe. Contact met Independer.be kan via de telefoon en via email. Ben je opzoek naar een verzekering, bekijk dan de website van Independer voor de mogelijkheden.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Independer. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een verzekeraar is iets dat je waarschijnlijk maar zelden uitvoert. Juist daarom is het van belang van te voren goed huiswerk te doen welke verzekeraar de beste voor jou is. Is de premie bijvoorbeeld eerlijk, en hoe is de service van de verzekeringsmaatschappij? Als je op zoek bent naar echte ervaring van klanten van Independer kun je op Reviewz.be de reviews lezen van echte Belgische klanten van het bedrijf.

De geschreven reviews zijn van echte klanten van Independer, wij nemen dit zeer ernstig. Alle geplaatste beoordelingen worden door automatische systemen én handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid zoveel als mogelijk is te garanderen. Reviews zijn een goede manier om de dienstverlening van een bedrijf te achterhalen voordat je eventueel klant wordt.

Lees reviews en bekijk Independer

Independer

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.