5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Axa

Bij Axa.be kunnen particulieren terecht voor het aanvragen van verschillende verzekeringen, hieronder vallen een Woningverzekering, Autoverzekering, Motorverzekering, Fietsverzekering, Reisverzekering, Pensioen, Schuldsaldoverzekering en meer. Daarnaast kunnen klanten via de website eenvoudig aangifte doen van bijvoorbeeld schade of medische kosten. Via de website kunnen klanten natuurlijk ook contact opnemen met Axa, de actieve verzekeringen en andere documenten bekijken, het profiel aanpassen en voorkeuren instellen. Axa verzamelt beoordelingen van reeds aangesloten klanten bij Ekomi en toont de score op de website. Axa is ook te volgen op sociale media kanalen en heeft een interessante blog die door iedereen kan worden gelezen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Axa. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een verzekeraar is iets dat je waarschijnlijk maar zelden uitvoert. Juist daarom is het van belang van te voren goed huiswerk te doen welke verzekeraar de beste voor jou is. Is de premie bijvoorbeeld eerlijk, en hoe is de service van de verzekeringsmaatschappij? Als je op zoek bent naar echte ervaring van klanten van Axa kun je op Reviewz.be de reviews lezen van echte Belgische klanten van het bedrijf.

De geschreven reviews zijn van echte klanten van Axa, wij nemen dit zeer ernstig. Alle geplaatste beoordelingen worden door automatische systemen én handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid zoveel als mogelijk is te garanderen. Reviews zijn een goede manier om de dienstverlening van een bedrijf te achterhalen voordat je eventueel klant wordt.

Lees reviews en bekijk Axa

Axa

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.