2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    4
    Goedkoop is duurkoop
    Goedkoop is het zeker, maar owee als je ze nodig hebt!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Corona Direct

Corona Direct is een verzekeraar met een aanbod van diverse verzekeringen op het gebied van Mobiliteit, Wonen en Familie. De verzekeringen worden volgens CoronaDirect.be op maat aangeboden zodat deze het beste bij de klanten passen waardoor klanten alleen betalen voor wat ze nodig hebben. Via de rekenhulp op de website kunnen klanten een indicatie krijgen van de kosten van een verzekering in het geval dat deze bij Corona Direct wordt aangevraagd. Support kan via de website en de klantenservice worden verkregen, zowel via het klantaccount gedeelte en via de klantenservice. Op zoek naar een verzekering op maat? Neem dan een kijkje op de website van Corona Direct om de mogelijkheden te bekijken.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Corona Direct. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Het kiezen van een verzekeraar is iets dat je waarschijnlijk maar zelden uitvoert. Juist daarom is het van belang van te voren goed huiswerk te doen welke verzekeraar de beste voor jou is. Is de premie bijvoorbeeld eerlijk, en hoe is de service van de verzekeringsmaatschappij? Als je op zoek bent naar echte ervaring van klanten van Corona Direct kun je op Reviewz.be de reviews lezen van echte Belgische klanten van het bedrijf.

De geschreven reviews zijn van echte klanten van Corona Direct, wij nemen dit zeer ernstig. Alle geplaatste beoordelingen worden door automatische systemen én handmatig gecontroleerd om de betrouwbaarheid zoveel als mogelijk is te garanderen. Reviews zijn een goede manier om de dienstverlening van een bedrijf te achterhalen voordat je eventueel klant wordt.

Lees reviews en bekijk Corona Direct

Corona Direct

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.