5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bloombaby.be

Bloombaby.be is een Belgische webwinkel waar een smal maar gespecialiseerd assortiment wordt gevoerd met betrekking tot baby artikelen. In het menu kunnen klanten de Fresco kinderstoel, de Coco babywip en de Alma babywieg vinden, deze producten zijn samen te stellen en in de gewenste kleuren en uitvoeringen te bestellen. De artikelen van Bloom Baby vallen in het luxere en exclusieve segment, dit is de ervaren aan de kwaliteit en de prijs van de artikelen. De klantenservice van BloomBaby.be is te bereiken via telefoon en email, klanten kunnen hier terecht voor alle vragen en advies. Geïnteresseerde klanten kunnen de blog op de website lezen en de verkoper volgen op Twitter, Facebook, Youtube en Instagram. Tevens is Bloombaby.be aangesloten bij WebwinkelKeur en behaald daar een 9.2 gemiddeld op basis van klantervaringen in 2022.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bloombaby.be. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles online bestellen. Er starten elk jaar weer meer en meer webshops. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om bedrijven die je niet kent van te voren op te zoeken. Het beste is om voor het plaatsen van een bestelling eerst de reviews te lezen over het bedrijf. Zo weet je van tevoren of dit een betrouwbare partij is en of het bedrijf Bloombaby.be wel iets voor jou is.

Het schrijven van een review na een goede of juist slechte ervaring is iets dat wij ontzettend aanbevelen. Als iedereen dit zou doen creëer je een betrouwbaar beeld van alle online bedrijven en kun je zo een goed geïnformeerde keuze maken. Wij controleren iedere geplaatste review handmatig om er zeker van te kunnen zijn dat deze door echte klanten zijn geschreven met een echte ervaring bij Bloombaby.be.

Lees reviews en bekijk Bloombaby.be

Bloombaby.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.