5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Schitterend boeket
    Erg handig om een prachtig boeket te kunnen versturen naar een geliefde bijvoorbeeld en de service laat niets te wensen over .
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fleurop

Fleurop.be is een webwinkel met een specialisering in verse bloemen en is wereldwijd actief, er zijn reeds meer dan 50.000 bloemenzaken aangesloten, deze zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van de vaardigheden. Klanten die bestellen bij Fleurop.be kunnen vertrouwen op de service van een bloemist in de buurt, op die manier kunnen bestellingen zelfs dezelfde dag nog vers worden geleverd. Op Fleurop.be kan men terecht voor bloemen, abonnementen, Snel en Makkelijk, Geschenken en bloemen en boeketten voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en begrafenissen. Er kan via telefoon en email eenvoudig contact worden gelegd met de klantenservice van Fleurop, daarnaast kan de lokale florist gevonden worden via de website. Mensen die graag op de hoogte blijven kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en kunnen Fleurop vinden op Facebook en Instagram. Wanneer je graag een bestelling omtrent bloemen via internet wilt plaatsen, dan kan Fleurop hiervoor een correcte winkel zijn. Bekijk de producten en de mogelijkheden op Fleurop.be.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fleurop. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina lees en vind je reviews over Fleurop. Dit gaat bijvoorbeeld over de snelheid en betrouwbaarheid van leveren en de bereikbaarheid van de klantenservice. Ook kan het gaan over de kwaliteit van het product, het gebruik van kortingscodes of geboden garanties.

Alle reviews op Reviewz.be zijn handmatig gecontroleerd zodat jij zeker bent van een betrouwbaar en helder beeld over de getoonde bedrijven op dit platform. Op die manier kun je van te voren goed bepalen of een bedrijf aan jouw wensen gaat kunnen voldoen.

Lees reviews en bekijk Fleurop

fleurop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.