5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Zeer prettige ervaring
    Een zeer prettig en kundig bedrijf met de juiste antwoorden op mijn vragen.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

24pharma

24Pharma is een Belgische online apotheek en heeft een ruim en compleet assortiment te koop staan van meer dan 30.000 artikelen. In het menu van de website kunnen de volgende productcategorieën worden gevonden: Schoonheid en verzorging, Natuurlijk gezond, Vitaminen en Nutritherapie, Discreet, baby en mama, Geneesmiddelen, Dieet en afslanken, Medisch hulpmiddel, Dieren en overig. Klanten die voor het eerst bestellen bij 24Pharma kunnen een 5% kortingscode verkrijgen die ingewisseld kan worden bij de bestelling. 24Pharma.be is een officiële verkoper van medicijnen en toont hiervan het verplichte logo op de website. Contact met de klantenservice kan via Email, Telefoon en via de live-chat op de website.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met 24pharma. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Tegenwoordig kun je eigenlijk alles online bestellen. Er starten elk jaar weer meer en meer webshops. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om bedrijven die je niet kent van te voren op te zoeken. Het beste is om voor het plaatsen van een bestelling eerst de reviews te lezen over het bedrijf. Zo weet je van tevoren of dit een betrouwbare partij is en of het bedrijf 24pharma wel iets voor jou is.

Het schrijven van een review na een goede of juist slechte ervaring is iets dat wij ontzettend aanbevelen. Als iedereen dit zou doen creëer je een betrouwbaar beeld van alle online bedrijven en kun je zo een goed geïnformeerde keuze maken. Wij controleren iedere geplaatste review handmatig om er zeker van te kunnen zijn dat deze door echte klanten zijn geschreven met een echte ervaring bij 24pharma.

Lees reviews en bekijk 24pharma

24pharma

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.