5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

NHA

NHA is een grote aanbieder van vele opleidingen en cursussen. Men kan bij NHA.be terecht voor het starten van bijvoorbeeld een beroepsopleiding, een Taalcursus of een hobbycursus. Er zijn cursussen en opleidingen beschikbaar in vele segmenten, hier kun je denken aan Talen, Beauty en Wellness, Computer, Creatief, Administratie, Dierenzorg, Psychologie, ICT, Management en Tekenen en Schilderen. Op de website van NHA kunnen mensen zich uitgebreid inlezen over alle mogelijkheden, daarnaast kan er ook contact worden opgenomen met NHA via de telefoon en via email. Alle opleidingen en cursussen worden zowel in België als in Nederland aangeboden.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met NHA. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er is erg veel te vinden op het internet over de meeste bedrijven. Maar hoe weet je nu of deze informatie wel betrouwbaar is? Wij denken dat de beste manier om een bedrijf van te voren te beoordelen is door de reviews van anderen te lezen. Doordat wij reviews handmatig controleren op echtheid kun je uitgaan van het lezen van echte ervaringen van echte Belgische klanten die jou voor zijn gegaan bij NHA.

Wij zijn van mening dat alleen echt onafhankelijke reviews van waarde zijn en denken dat betaalde abonnementen niet bijdragen aan een onafhankelijk standpunt. Juist daarom zijn de ervaringen op Reviewz.be van grote waarde en geven deze een zo betrouwbaar mogelijk beeld.

Lees reviews en bekijk NHA

NHA

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.