3.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 3
  1. Beoordeling:

    2
    Afschuwelijke neerbuigende klantendienst - ZERO klantvriendelijkheid - quasi geen profielen met foto
    Eerst lokken ze je met een gratis lidmaatschap voor 72 uren. Zo ver zo goed.
    Als je je profiel hebt aangemaakt duurt het dagen eer je foto’s worden goedgekeurd en je wordt niet ingelicht via je e-mail adres dat het uiteindelijk actief is. Resultaat: je gratis lidmaatschap is verstreken voordat je het weet en je moet betalen….!
    Ik heb dan betaald voor een lidmaatschap van 12 dagen.
    Ze verlengen automatsich zonder je te vragen! Ze nemen dus permanent gewoon het geld van je rekening en je kan er NIETS aan doen.
    Als je een klacht indient wimpelt RENDEZ-VOUS je af dat je het zelf maar had moeten doen stoppen. Met een toontje dat alles je eigen schuld is. Ze vinden het normaal dat een lidmaatschap verleng wordt zonder te vragen. Als je er je ongenoegn over uit schermen ze met een ganse hoop uitvluchten dat alles ongelooflijk transparant is wat het niet is want als niets vermoedende klant ga je er niet van uit dat ze stilzwijgend constant van je rekening halen.
    Als je om een restitutie vraagt maakt een zekere Alain van de klantendienst je belachelijk met een hele rits minachting. Alles is je eigen schuld.

    Daarbovenop is deze website van lage kwaliteit. Je krigt nauwelijks profielen met foto’s te zien. JE komt thuis van een enorm kale reis, maar je geld dat is weg. En ze halen het er telkens weer af tot je het merkt. Je geld terugkrijgen van de niet-gevraagde verlengingen? Fluit ernaar! Geen commerciële gestes. Nooit. Geen enkele.

    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reply
  2. Beoordeling:

    8
    Goede datingsite
    Een zeer goede datingsite voor Belgie.
    2

    1

    Je hebt al gestemd!

    Reply
  3. Beoordeling:

    10
    Geweldig hoor!
    Voor mij persoonlijke een prachtige ervaring met een zeer mooi contact momenteel met mijn nieuwe vriendin gevonden via Rendez Vous. Mijn eeuwige dank is groot.
    0

    1

    Je hebt al gestemd!

    Reply

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Rendez-vous.be

Rendez Vous is één van de weinige datingsites echt van eigen bodem. Deze datingsite bestond in 1997 al en wordt sindsdien door tienduizenden België actief gebruikt. De meeste datingsites actief zijn Nederlandse of meer Internationale bedrijven. Rendez Vous is een puur Belgische datingsite en heeft daardoor een streepje voor omdat zij het Belgische datingkarakter wellicht beter begrijpen. De Frans sprekenden zijn licht in de meerderheid en de leeftijd ligt gemiddeld tussen de 30 en 40. Om alle functies te kunnen gebruiken is net als bij de meeste datingsites een betaald abonnement nodig. Dat is lager geprijsd dan veel andere datingsites en is duurder voor mannen dan voor vrouwen.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Rendez-vous.be. De beoordeling van 6.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Online daten is in Belgie niet meer weg te denken uit het landschap. Zeer veel mensen ontmoeten in de tegenwoordige tijd hun partner via internet. Ook voor kortstondige relaties of flirts is het internet een goede plek om je geluk te beproeven. Omdat er veel gebruik van wordt gemaakt zijn er ook zeer veel sites om online te daten of online een partner te vinden. Daarom is het van belang van te voren te lezen wat anderen vonden van een bepaalde datingsite, voor je er tijd en geld in stopt.

Als je benieuwd bent wat echte klanten en gebruikers vonden van Rendez-vous.be kun je dit lezen in de onafhankelijke ervaringen op Reviewz.be. Zijn bijvoorbeeld de profielen echt en krijg ik wel waar voor mijn geld? Ook is het natuurlijk goed om te horen of anderen succes hebben gehad met een bepaalde datingsite, zodat jij weet wat je mag verwachten als je een profiel aanmaakt.

Lees reviews en bekijk Rendez-vous.be

Rendez-vous.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.