5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Een review achterlaten

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Refurbished.be

Refurbished.be is een specialist op het gebied van refurbished telefoons en tablets. Een refurbished telefoon is tweedehands, echter is deze volledig nagekeken, gereviseerd en schoongemaakt alvorens deze weer in de verkoop gaat voor een tweede leven. Enkele voordelen van refurbished apparaten zijn bijvoorbeeld een aanzienlijk lagere prijs dan de nieuwwaarde en daarnaast is het hergebruiken van elektronica goed voor het milieu. In het assortiment op Refurbished.be zitten Iphones, Ipads, MacBooks, Imacs, Laptops, Computers, Apple Watches, Samsung smartphones en overige accessoires. Refurbished geeft standaard 3 jaar garantie op alle apparaten en zorgt voor een snelle bezorging, normaliter de volgende dag al. De website draagt het Trusted Shops keurmerk en ontvangt daar ook beoordelingen van klanten. Ook op sociale mediakanalen kan Refurbished.be worden gevonden. Klanten en bezoekers kunnen de klantenservice bereiken via telefoon, email en het contactformulier. Klanten die graag hun telefoon verkopen aan Refurbished.be kunnen terecht op de Verkopen pagina van de website waar een indicatie van de vergoeding kan worden gevonden.

Deel deze pagina

Beoordeling

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Refurbished.be. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling of het plaatsen van een order via internet kan het nuttig zijn van te voren te lezen hoe dat andere klanten is vergaan. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat je mag verwachten van Refurbished.be. Hoe gaan zij om met garantie? Hoe verwerken zij uw bestelling en pakken ze deze bijvoorbeeld netjes in?

Bij het schrijven van een review vragen wij u deze zo goed mogelijk te onderbouwen zodat deze nuttig is voor degenen die deze lezen. Het is van belang dat erop vertrouwd kan worden dat de reviews een authentiek beeld geven. Wij controleren iedere geschreven review handmatig, ook die van Refurbished.be, zodat jij kunt vertrouwen op het geschetste beeld van dit bedrijf.

Lees reviews en bekijk Refurbished.be

Refurbished.be

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.